1. Ja sam početnik (ili sam trenirao samo jednu borilačku veštinu) ali bih želeo da prisustvujem Naprednom kampu. Da li je to moguće?
 2. Da li mogu da povedem supružnika ili člana porodice sa mnom na kamp?
 3. Šta mi je sve potrebno od opreme i gde mogu da je nabavim?
 4. Kako i do kada mogu da se prijavim i platim za kamp?
 5. Da li je MMA za devojke i da li devojke mogu da se prijave za kamp?
 6. Nikada se nisam bavio sportom u životu. Da li je ovaj kamp za mene?
 7. Da li će se sparingovati na kampu i da li je MMA opasan za treniranje?
 8. Šta mogu da očekujem od kampa?
 9. Koliko košta učešće na MMA letnjem kampu i šta je sve uključeno u cenu?
 10. Da li deca mogu da učestvuju na kampu?
 11. Koliko godina može da ima najmlađi učesnik kampa?
 12. Ko su instruktori kampa i zašto bi smo trenirali sa njima?
 13. Ja nisam iz Srbije ali bih voleo da učestvujem na kampu. Da li je to moguće i kakvi su uslovi plaćanja za učesnike van Srbije?
 14. Jel možete da mi kažete nešto više o Beogradu?

1. Ja sam početnik (ili sam trenirao samo jednu borilačku veštinu) ali bih želeo da prisustvujem kampu. Da li je to moguće?

Da! MMA Letnji Kamp je idealan za početnike i oni će biti izloženi početnom programu dok će napredniji raditi više elemenata istog borbenog sistema. Zamislite dril od 6 bacanja. Napredni polaznici će raditi 5-6 a početnici 2 ili 3 bacanja u drilu. Da bi vam plastičnije objasnili upotrebićemo tenisku analogiju: početnici će raditi bekhend, forhend i servis dok će napredni raditi sve to + volej, smeč i lob. I tako u svim MMA segmentima (udaranje, rvanje i parter).


2. Da li mogu da povedem supružnika ili člana porodice sa mnom na kamp?

Naravno! Pošto oni neće učestvovati na kampu sve što treba da plate je cena hotela.3. Šta mi je sve potrebno od opreme i gde mogu da je nabavim?

Da bi ste saznali više o potrebnoj opremi kliknite ovde4. Kako i do kada mogu da se prijavim i platim za kamp?

Krajnji rok za prijavu i uplatu je 10. Jul a sve potrebne informacije možete pronaći ovde5. Da li je MMA za devojke i da li devojke mogu da se prijave za kamp?

Apsolutno! Ali da bi devojke mogle da učestvuju na kampu potrebno je da se prijave minimum dve. Zato je najbolje da nas kontaktirate pre plaćanja da bi vas obavestili o mogućnosti učešća.
U Kaizen MMA Akademiji trenira nekoliko devojaka i pored toga što je najsavršeniji borbeni sistem MMA je odličan za kondicioniranje i zazezanje tela.6. Nikada se nisam bavio sportom u životu. Da li je ovaj kamp za mene?

MMA je idealan za dovođenje tela u formu i učenje samoodbrane. Može se vežbati bez obzira na stanje vaše fizičke pripremljenosti ili iskustva iz drugih sportova.7. Da li će se sparingovati na kampu i da li je MMA opasan za treniranje?

MMA se trenira u kontrolisanim uslovima a udarački deo sparinga se radi sa najviše 20 % snage udarca čime se značajno smanjuje mogućnost povređivanja. Iako su preduzete sve mere od strane instruktora (stimulisanje prijateljske atnosfere na treningu, vođenje računa o stanju zamora učesnika, sparing sa najviše 20 % snage udarca i drugo) ne bi bili iskreni kada bi rekli da povrede nisu moguće. MMA je kontaktni sport ali s obzirom da je bezbednost učesnika naš prioritet BROJ 1 mogućnost povrede je svedena na minimum.

Sparing nije obavezan i sparinovaćete samo ako to budete želeli.8. Šta mogu da očekujem od kampa?

Početnici mogu da očekuju da nauče osnovne MMA tehnike dok će napredniji imati prilike da iskuse sve elemente MMA, način njihovog spajanja kao i tehničko-taktiče elemente borbe na svim nivoima. Takođe će se obrađivati mentalni aspekti borbe, a biće i reči o filozofiji Kaizen MMA Akademije. Učesnici takođe mogu da očekuju pozetivnu i prijateljsku atmosferu na kampu kao i vrhunski nivo instrukcije.9. Koliko košta učešće na MMA letnjem kampu i šta je sve uključeno u cenu?

Cena MMA letnjeg kampa je 312 eura. U cenu je uračunato 5 noćenja u hotelu Slavija Lux i treninzi koji će se održavati dva puta dnevno. U slučaju da se sami nađete smeštaj, cena je 182 evra za trening na kampu.

Ukoliko se prijavite i uplatite do 1. juna dobićete 20 % popusta:
Trening sa hotelom: 282 evra.
Samo trening: 152 evra.

Prevoz nije uključen u cenu i mi ne pružamo tu uslugu.10. Da li deca mogu da učestvuju na kampu?

U ovom trenutku nismo u prilici da ponudimo kamp za decu.11. Koliko godina može da ima najmlađi učesnik kampa?

Donja granica je 16 godina starosti.12. Ko su instruktori kampa i zašto bi smo trenirali sa njima?

Instruktori na kampu su Mark Lajhner i kompletan instruktorski tim Kaizen MMA Akademije. O njima možete saznati više ovde. Takođe pogledajte snimke instruktora u akciji ovde13. Ja nisam iz Srbije ali bih voleo da učestvujem na kampu. Da li je to moguće i kakvi su uslovi plaćanja za učesnike van Srbije?

Naravno! Svi su dobrodošli na kampu i treninzi će biti držani na Srpskom i Engleskom jeziku.
Za uslove plaćanja kliknite ovde.14. Jel možete da mi kažete nešto više o Beogradu?

Kamp smo do sada održavali u Vrnjačkoj Banji, ali ove godine će biti u Beogradu, koji mnogi smatraju za “glavni grad žurki u Evropi”. Promenili smo lokaciju da mi omogućili našim polaznicima iz inostranstva da dožive Beograd i da ne bi morali da putuju nekoliko sati autobusom do naše uobičajene lokacije za letnji kamp – Vrnjačke Banje.

Beograd je najposećenija turistička destinacija u Srbiji i idealno mesto za letnji kamp. Nalazi se na ušću dveju reka, Save i Dunava i naseljen je od 6. milenijuma pre nove ere. Jedan je od najstarijih gradova u svetu i poznat je po svojoj istoriji, gostoprimstvu, sjajnim restoranima (pogotovo ako volite meso), dobrom izboru alkoholih pića, noćnom životu i lepim ženama.

Evo zanimljivog članka o noćnom živoru Beograda (na Engleskom): ovde